Despre noi

Despre noi

Cartemma este un proiect de suflet care a luat naștere dintr-un vis din copilărie – acela de a fi mai aproape de cărți și de povești. Totul a început în 1 iunie 2014 fără planuri mari sau strategii, doar cu sufletul deschis și cu dorința de a dărui din povestea noastră.

Sunt 4 ani de când, zi de zi, pătrundem în casele copiilor din întreaga țară odată cu cărțile și poveștile frumoase pe care le trimitem.

Misiunea noastră este să-i împrietenim pe copii cu cărțile și cititul, încă de când sunt mici. Credem că lectura are un rol important în formarea și dezvoltarea armonioasă a fiecăruia dintre noi, cititori mari sau mici. De aceea, avem grijă mereu să alegem cărți deosebite, care prin poveștile și ilustratiile lor, transmit un mesaj, o stare de spirit, curaj și imaginație.

Cu fiecare carte publicată care ajunge în mâinile copiilor din România, facem un pas mai în față spre o educație mai bună pentru generațiile următoare. Ne simțim onorați atunci când alegeți cărțile noastre, și pentru acest lucru, vă mulțumim!

 

„You’re never too old, too wacky, too wild, to pick up a book and read to a child.” – Dr. Seuss

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *